Voor de perfecte aanleg van uw oprit

Uw oprit verdient de nodige aandacht! Een mooi oprit is namelijk het visitekaartje van de woning. Deze moet perfect aansluiten bij de woning en de voortuin! Een goede plaatsing hiervan is uitermate belangrijk zodat u op lange termijn verzakkingen kan voorkomen.

Romain tuin- en klinkerwerken uit Buken – regio Leuven – plaatst de meest diverse opritten. Met een vast team komen wij uw oprit plaatsen. Voor we de werken kunnen uitvoeren komen wij bij de klant ter plaatse om na te gaan wat uw wensen zijn. Wij geven graag advies en tips mee en helpen u bij het kiezen van de juiste oplossing. Graag maken wij hierbij een gratis offerte voor u op!
Om uw keuze wat te vergemakkelijken hebben wij brochures waarin u verschillende soorten opritten kan bekijken. Ook een bezoekje aan de toonzaal is een mogelijkheid wanneer u graag alle producten met eigen ogen wil ontdekken.

Uw oprit is bij ons in goede handen! Wij voorzien de bestelling, plaatsing én afwerking! Uw project wordt dus van A tot Z uitgevoerd. Hierbij houden wij rekening met elk detail zodat u na de werken nog jaren kan genieten van uw aangelegde oprit.

Wenst u meer informatie? Heeft u nog bijkomende vragen?
Aarzel dan zeker niet ons te contacteren. Wij staan u graag te woord!